Alles is mogelijk

Een betrouwbare partner in infectiepreventie. Weten dat het altijd goed komt, dat is wat belangrijk is voor uw zorginstelling. Een continue vraagbaak die stand-by is voor alle vragen over infectiepreventie. Bij Tensen & Nolte Infectiepreventie is de zorg voor infectiepreventie in goede handen. Want wij kunnen u volledig ondersteunen op dit terrein, alles is mogelijk.  Wellicht bent u op zoek naar een Deskundige Infectiepreventie,  Deskundige Steriele Medische Hulpmiddelen, Deskundige Scopen Reiniging en Desinfectie en eventueel een arts-microbioloog. Door met ons te werken, bent u verzekerd van beschikbaarheid en hierdoor heeft u toegang tot al deze deskundigheid.

Werkzaamheden die mogelijk zijn

In geval van een outbreak staan wij u direct terzijde. Outbreakmanagement is voor ons dagelijkse kost. Van dagelijkse advisering, infectieregistratie en lesprogramma’s, tot specialistische ondersteuning bij nieuwbouw en luchtbehandelingsvraagstukken. Ook hierin is alles mogelijk. Onze deskundigen zijn volledig thuis in alle onderwerpen. Doordat wij in verschillende organisaties bezig zijn met dezelfde complexe vraagstukken werken wij efficiënt. Ook hebben wij goed inzicht in knelpunten en beschikken wij over een hoog niveau van parate kennis. Omdat wij zelf altijd onze kennis accuraat proberen te houden. Door scholingen en congressen bij te wonen.

Overige mogelijkheden

Mocht u ons willen inhuren voor taken die niet beschreven zijn in de vorige alinea kunt u altijd een bericht sturen. Wij kunnen bijvoorbeeld ook audits verzorgen. Tijdens een audit komen wij op locatie en zullen wij u een audit rapport toesturen. Als u aan de hand van deze audit nog vragen hebt kunt u ons altijd bellen. Ook kunnen wij naar u toe komen als u nog aanvullende vragen hebt of als wij nog dingen met u verder moeten bespreken. Wij zullen alle mogelijkheden bekijken om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn.