App

InfectionGuide is een medische app voor Android en iPhone. Medewerkers in de zorg hebben hiermee altijd de meest actuele informatie over de noodzakelijke maatregelen bij een infectieuze patiënt beschikbaar. Het sneller instellen van de nodige maatregelen verhoogt de patientveiligheid in belangrijke mate en brengt daardoor een verbetering van de kwaliteit van zorg voor de infectieuze patiënt en medepatiënten.

Actueel & beschikbaar

Nog nooit eerder was infectiepreventiebeleid zo direct beschikbaar. Real time informatie en up-to date bijgewerkt. Geen gezoek naar computers, geen inlogcodes, geen uitgeprinte protocollen. Direct op je smartphone de informatie die nodig bij de infectieuze patiënt. De InfectionGuide informeert zorgmedewerkers direct en ondersteunt als betrouwbare informatiebron de professionaliteit.

Feedback/contact

Maar de app is niet alleen een goed naslagwerk, ook is het eenvoudig mogelijk direct contact te leggen met een deskundige infectiepreventie. Via de feedback icoon is het op simpele wijze mogelijk om vragen te stellen. Deze functie is onbeperkt te gebruiken en kost niets. In zorginstellingen zonder deskundigen infectiepreventie biedt dit een gemakkelijke oplossing bij vragen of bij behoefte aan advies. http://www.infectionguide.nl

InfectionGuide APP: Onmisbare tool!

Download deze handige app, net als velen voor u.