Vacature Deskundige infectiepreventie

Wie wij zijn

Tensen & Nolte Infectiepreventie is een expertise bedrijf dat sinds 2006 infectiepreventie op maat levert. Onze opdrachtgevers zijn zorginstellingen van uiteenlopende aard. Denk hierbij bijvoorbeeld aan ziekenhuizen, privéklinieken, verpleeg- en verzorghuizen, huisartsenposten, thuiszorgteams, tandartsklinieken. Daar bieden wij ondersteuning en deskundigheid bij uiteenlopend onderwerpen. Van dagelijkse routine werkzaamheden tot specialistische projecten. Sinds 2020 zijn wij onderdeel geworden van Sansidor, een krachtige en dynamische groep van professionals op het gebied van water, lucht, infectiepreventie, voedselveiligheid, asbest en gebouwinspecties. We werken aan een veilige leefomgeving en veilige gebouwen. Zo bouwen we met ons team op krachtige wijze – zelfstandig maar als onderdeel van een grotere organisatie – door aan infectiepreventie met toekomstperspectief.

Hoe wij werken

Ons team bestaat uit enthousiaste en gedreven deskundigen infectiepreventie. Klanten werken met ons samen om infectiepreventie te realiseren en te verankeren in de dagelijkse gang van zaken. Ook worden wij gevraagd specialistische kennis te leveren bij knelpunten, outbreak situaties of nieuwe projecten. Hierbij hoort ook de toenemende vraag naar expertise op het gebied van steriele medische hulpmiddelen. Wij werken zelfstandig op locatie, maar hebben als team veel onderlinge samenhang en teamspirit. Werken bij Tensen & Nolte Infectiepreventie is afwisselend, inspirerend en dynamisch. Ons team wordt ondersteund door twee ervaren officemanagers en een artsmicrobioloog.

Duurzame infectiepreventie

Wij hebben de ambitie om een duidelijke voorloper te zijn op het gebied van duurzame infectiepreventie. Daarom heeft Tensen & Nolte Infectiepreventie (by Sansidor) zich in 2021 aangesloten bij de Green deal Duurzame Zorg. Ons streven is een bijdrage te leveren aan concreet maken van ‘groene en duurzame infectiepreventie’. Wij stimuleren daarom onze klanten om infectiepreventie op zo groen mogelijke wijze gestalte te geven aan infectiepreventiebeleid. Duurzaamheid in de gezondheidszorg en een gezonde planeet moet hier het resultaat van zijn. Wij gaan actief op zoek naar kansen om infectiepreventie duurzamer te maken. De komende jaren blijven wij ons hard maken voor, en bijdragen aan, duurzame oplossingen die de impact van de gezondheidszorg op onze leefomgeving minimaliseren.

Wat wij zoeken

Wij zoeken een gediplomeerde en ervaren collega die samen met ons gaat werken als zelfstandig werkende deskundige infectiepreventie. Pas jij in onderstaand profiel, dan is deze vacature iets voor jou!

  • Je hebt passie voor ons vak en draagt dat graag uit. Je houdt je graag bezig met dagelijkse routineklussen, projectmanagement, auditeren, opleidingsbegeleiding.
  • Je vindt het geen probleem om bij verschillende klanten werken. Je bent communicatief sterk, kan goed samenwerken en houdt ervan met veel verschillende mensen om te gaan. Je voelt je op gemak op de werkvloer, maar ook op managementniveau. Je bent doortastend en kan oplossingsgericht werken.
  • Je hebt ervaring met infectiepreventie werkzaamheden in de verpleeg- en verzorghuissector en vindt dat een uitdagend werkterrein.
  • Je bent in het bezit van het diploma deskundige infectiepreventie en je bent opgenomen in het VHIG-kwaliteitsregister.
  • Je bent in het bezit van een rijbewijs en auto.

Ons aanbod

Je krijgt bij ons gelegenheid jezelf te ontwikkelen binnen het vakgebied. Mede doordat je werkervaring opdoet bij diverse organisaties wordt ook je praktische kennis steeds verder uitgebouwd. Wij bieden je een prima salaris en een ruime reiskostenvergoeding. De vacature stellen wij voor tussen 24-32 uur; voorkeuren voor invulling van de contracturen zijn bespreekbaar.

Interesse?

Neem contact op met Miriam Mes 06-18892620 of mail naar [email protected]