Infectiepreventie

De deskundige infectiepreventie heeft als aandachtsgebied: het voorkomen van zorginfecties bij patiënten en bij medewerkers. Dit maakt dat de deskundige infectiepreventie zich bezig houdt met alle afdelingen en alle processen die direct of indirect verbonden zijn met de patiëntenzorg. Aandacht voor infectiepreventie valt onder het streven naar optimale kwaliteit van zorg, het is immers onderdeel van patiëntveiligheid.

Allround

Al onze deskundigen infectiepreventie hebben veel ervaring, zijn flexibel en zijn allround inzetbaar. Dit betekent dat wij infectiepreventie werkzaamheden uitvoeren in alle types zorginstellingen. Van ziekenhuizen, verpleeg- en verzorgingshuizen en zelfstandige behandelkliniek tot in huisartsenpraktijken, tandheelkundige klinieken en thuiszorg organisaties.
Wij kunnen voor u alle voorkomende werkzaamheden op het gebied van infectiepreventie uitvoeren. Van advisering en scholing tot outbreakmanagement en infectieregistratie. Ook in meer specialistische onderwerpen, zoals luchtbeheersing en bouw, hebben wij ruime expertise.

Vraagbaak

U bent als klant van Tensen & Nolte Infectiepreventie op elk gewenst moment verzekerd van deskundige ondersteuning op het gebied van infectiepreventie. Zo zijn wij tijdens kantooruren gratis telefonisch bereikbaar voor uw organisatie. Hierdoor is het laagdrempelig mogelijk om te overleggen of om advies te vragen. Deze kosteloze vraagbaakfunctie vinden wij een essentieel onderdeel van de serviceverlening aan onze klanten.