Wie zijn wij

Sinds 2006 ondersteunen wij bij het opzetten, ontwikkelen en onderhouden van infectiepreventie. Margriet Tensen en Karina Nolte waren op dat moment al enige jaren als deskundigen infectiepreventie werkzaam in de gezondheidszorg. Vanuit de overtuiging dat ervaring en expertise in infectiepreventie  binnen alle zorgorganisaties beschikbaar moet kunnen zijn, startten zij met het aanbieden van infectiepreventie op consult basis. Vanaf dit allereerste moment leveren wij infectiepreventie op maat, bij zorginstellingen uit verschillende branches, door heel Nederland. Vanaf juni 2023 is het management in handen van Miriam Mes, business manager en Sjoukje Commandeur, unitmanager.

Team

Wij hebben een team van deskundigen infectiepreventie die geloven in de kracht van verankeren van infectiepreventie op de werkvloer. Daarom zoeken wij continue naar nieuwe en effectieve manieren om infectiepreventie ‘tussen de oren’ van zorgmedewerkers te krijgen. U treft bij ons een combinatie van ervaring, flexibiliteit en klantgerichtheid. Natuurlijk zitten wij boven op de laatste ontwikkelingen en de actualiteit. Wij zijn inzetbaar op alle probleemniveaus, van routinematige ondersteuning en scholing tot outbreakmanagement en Inspectie-toezichttrajecten. Op systematische wijze leveren wij infectiepreventie, volgens bestaande normen, richtlijnen en opvattingen.

Passie en plezier

Met al onze deskundigen zijn wij trots op ons bedrijf en hetgeen wij mogen betekenen voor infectiepreventie in het algemeen en onze klanten in het bijzonder. Dit maakt dat wij met veel passie en plezier infectiepreventie uit kunnen dragen in al onze werkzaamheden.